Winkelwagen

Speciale Modules


T-Rex Dual Module

T-Rex Dual Module
T-Rex Dual Module

De T-Rex is de opvolger van de Dragon Cam 4.01 inclusief FireCrypt kaart.


Euro 89.00Aantal  T-Rex Super Module

T-Rex Super Module
T-Rex Super Module

De T-Rex super module V 4.6 met firecrypt embedded.


Euro 129.00Aantal  Diablo Cam Light 2.3

Diablo Cam Light 2.3
Speciale module van DuoLabs

Deze DuoLabs Diablo Cam light werkt met open source software. Hierdoor verschijnen er steeds nieuwe programma's op het internet. Deze kunt u via een Diablo basis unit of via een CAS programmer in de Diablo Cam laden. Deze Common Interface module heet twee kaartsloten, één normale en één kleine (GSM formaat).


Euro 99.00Aantal  Diablo Cam Wireless 2.3

Diablo Cam Wireless 2.3
Speciale draadloze module van DuoLabs

Deze DuoLabs Diablo Cam Wireless werkt met open source software. Hierdoor verschijnen er steeds nieuwe programma's op het internet. Deze kunt u via een Diablo basis unit of via een CAS programmer in de Diablo Cam laden. Deze Common Interface module is voorzien van een kleine kaartlezer (GSM formaat). Als u naast Wireless Diablo CAM's beschikt over de basis unit, kunt u een smartcard sharen met maximaal zes ontvangers. Iedere ontvanger dient wel van een Wireless Diablo CAM te zijn voorzien.


Euro 99.00Aantal  Diablo Cam Basis Unit

Diablo Cam Basis Unit
Basis Unit voor Diablo CAM modules van DuoLabs

De DuoLabs Diablo CAM basis unit wordt gebruikt om de Diablo modules van nieuwe software te voorzien. In combinatie met de Wireless Diablo modules is het mogelijk om een smartcard te delen. De basis unit is voorzien van twee smartcard sloten.


Euro 49.00Aantal  Diablo Cam Wifi 2.3

Diablo Cam Wifi 2.3
Speciale draadloze module van DuoLabs

Deze DuoLabs Diablo Cam Wifi werkt met open source software. Hierdoor verschijnen er steeds nieuwe programma's op het internet.


Euro 139.00Aantal