Winkelwagen

HDMI


HQ 4 poorts HDMI 1.3 switch    


HQ 4 poorts HDMI 1.3 switch zwart

Artikelcode: 99998682


HQ 4 poorts HDMI 1.3 switch

Geniet nu optimaal van High Definition multimedia apparatuur met deze zwarte geavanceerde HDMI AV schakelaar. Het kan beelden in de hoogste resolutie (1080i en 1080p) doorgeven aan een LCD- of Plasmascherm. De switch heeft maar liefst 4 aparte 1.3HDMI poorten waar verschillende audio-/video- en gamingapparaten op kunnen worden aangesloten. De 4 extra optische poorten maken het mogelijk om de audio af te spelen via een versterker.

De keuze van apparaat kan eenvoudig worden gemaakt door middel van de Select Switch aan de voorzijde van de schakelaar of met de bijgeleverde afstandsbediening. In de blauwe LCD display kan per aangesloten apparaat de titel worden geprogrammeerd met de joystick aan de voorkant.

Door de afwijkende types en lengtes HDMI kabels is het mogelijk, dat er verschil in kwaliteit van de signalen optreedt. De instelbare signaalversterking heft dit op.

Het fraaie uiterlijk met brushed aluminium front en de standaard breedte van 42 cm zorgen ervoor, dat de AV Switch prima tussen de andere AV-apparatuur te plaatsen is.

Specificaties:

Aansluitingen:
4x HDMI input
1x HDMI output
4x Optical input
1x Optical output
Afmetingen: 411 x 242 x 50 mm
HD format: 720p, 1080i, 1080p
HDMI versie: 1.3 en backwards compatible
HDCP Support: Ja
Display: LCD display voor afzonderlijke benamingen
Ombouw: Standaard maat stalen ombouw met brushed aluminium front
Power: DC in 7.5 V

Inhoud verpakking:

4 Poorts HDMI Schakelaar (zwart)
Afstandsbediening
HDMI kabel 1 m
Stroomadapter
Handleiding

Achterkant Switch:Euro 149.00Aantal